Ge en gåva!

Örebro Stadsmission är en idéburen organisation som verkar för att skapa förändring, utveckling och gemenskap för människor som på olika sätt lever i utsatthet och/eller utanförskap. Tack för att du är med och bidrar till ett varmare Örebro.

Bli månadsgivare!

Att bli månadsgivare ger ofta mer än vad det känns i plånboken. Ditt lokala engagemang ger Örebro Stadsmission förutsättningar att hjälpa örebroare som lever i en svår och utsatt verklighet varje dag.

Örebro Stadsmission är en hjälporganisation med fokus i Örebro och dess närområden. Vi finansieras genom gåvor, bidrag och partneravtal. Ett 90-konto/900-konto samt medlemskap i FRII (frivilligorganisationernas insamlingsråd) betyder att vår ekonomi granskas och att de gåvor som skänks hamnar där de bäst behövs, det vill säga i våra verksamheter för människor som lever i en utsatt livssituation. Din gåva betyder att vi kan servera fler måltider, tvätta fler maskiner tvätt, ha möjlighet för fler stödjande och rådgivande samtal, knyta fler människor till oss i arbetsintegration. .

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida med formulär för kortuppgifter. Se till att ha kortuppgifter redo.

  • Visa
  • mastercard

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Örebro Stadsmissions integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®